producten met waterdichte garantie

Unisil SE-50-12

Unisil SE-50-12 is een waterige emulsie van oligodimethylhydrosiloxaan.
Het is ontworpen voor de waterafstotende behandeling van verschillende materialen, waaronder glasvezel en minerale wolproducten, verwerkt met polymeer bindmiddel.
 
Toepassing:
Om glasvezels en minerale wolproducten waterbestendig te maken, meng de emulsie SE-50-12 met een polymeer bindmiddel en andere additieven.

Hoe te gebruiken:
Om de vorming van fijn stof te voorkomen en om een waterafstotend effect te verkrijgen bij de productie van glasvezel en minerale wol, gebruikt u de emulsie SE-50-12 gemengd met emulsie OE-50-42. Omdat de kwaliteit van stofbeheersing en waterafstotendheidseffect anders kan zijn, is er geen strikt advies voor het mengen van emulsies. In elk individueel geval bieden we individuele tests, rekening houdend met de eigenschappen van minerale wol en andere materialen om de best mogelijke resultaten te bereiken.

  • Het doel van het geven van waterafstotende eigenschappen voor glasvezelmatten of matten van silicaatkatoen, wordt de emulsie "SE-50/12" gemengd met een oplossing van fenol-aldehydehars en andere additieven.
  • Als het nodig is om, behalve de waterafstotende werking te bereiken, de vorming van fijn verdeeld stof bij de productie van glasvezelmatten of matten van silicaatkatoen te voorkomen, moet de emulsie "SE-50/12" gemengd met de emulsie "OE-50/42". Mengverhouding is 1 partij op gewichtsbasis van de emulsie "SE-50/12" op 3-5 gewichtsdelen van de emulsie "OE-50/42". In dit geval wordt het mengsel van emulsies ook gemengd met een oplossing van fenol-aldehydehars en andere additieven.
  • Omdat de houdbaarheid van verschillende composietmaterialen in grote mate afhankelijk is van de samenstelling van fenol-aldehydehars en additieven, is het onmogelijk om een ​​algemene referentie te geven met betrekking tot hun compatibiliteit.
  • De emulsie "SE-50/12" of een mengsel van de emulsie "SE-50/12" en de emulsie "OE-50/42" wordt samen met de toepassing van het bindmiddel gebruikt.
  • Behandeling van glaswol en silicaatkatoen door de emulsie "ME-50/42" of door een mengsel van de emulsie "SE-50/12" en de emulsie "OE-50/42" na drogen en harden is verouderd.

Name of characteristic

Unisil SE-50-12

Appearance

Homogeneous liquid without mechanical impurities, white

Mass content of nonvolatile solids, %, at least

48

Relative viscocity, s

30 - 150

Stability on dilution, h, at least

24

Mass content of silicon, %

18 - 22