Ruchem Unisil Siliconen BV

producten met waterdichte garantie


Oorsprong:
Het moederbedrijf van Unisil de Koronagroep werd opgericht in 1999. De groep bestaat uit 13 bedrijven, geografisch gelegen in het GOS en Europa. Vandaag de dag heeft het assortiment van het bedrijf ongeveer 300 items, waarvan er 32 continu worden geproduceerd voor meer dan 10 verschillende bouw- en reparatiewerkzaamheden. De jaarlijkse productie bedraagt ​​5.000 ton per jaar, de productie- en opslagfaciliteiten bevinden zich op het terrein van meer dan 15.000 m². 

 

De productie wordt uitgevoerd in Oekraïne, Hongarije, Rusland en tot eindproduct voor impregneermiddelen bij Ruchem in Nederland. De bedrijfsactiviteiten omvatten productie en handelsactiviteiten. Onze belangrijkste activiteitsproducten zijn organische siliconen, waterafstotende vloeistoffen en emulsies, organische siliconenvernissen, hittebestendige vernissen, elektrisch isolerende vernissen en epoxyharsen.

Siliconen voor oppervlakte en volume behandeling.

Ruchem Unisil siliconen BV is fabrikant en leverancier van siliconen, siliconenolie, emulsies, grondstoffen, vastestoffen en concentraten voor fabrikage van impregneermiddelen en volume behandeling voor de zakelijke markt alsmede produceren wij impregneerproducten voor de zakelijke en particuliere markt in Nederland, Belgie en de grensstreek van Duitsland. Wij hebben geen tussenhandelaren, daarom zijn onze prijzen zeer aantrekkelijk. Voor informatie en prijzen kunt U contact met ons opnemen.
Impregneermiddel.
Ventosil: kant en klaar gevelimpregneer op basis van water en oplosmiddel


Concentraten.
Concentraten voor de productie van impregmiddelen


Volume behandeling.
Unisil PDMS 500. Als toeslag te gebruiken in de productie van cellenbeton / gasbeton.


Minerale wol behandelen.


Wij geloven in het opbouwen van langlopende relaties met onze afnemers door uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze Europese fabriek is uitgerust met de modernste technologie, die wordt bediend en onderhouden door ervaren en vakbekwame medewerkers.